Evenemang på Opalen

  • Ungdomsfesten 2018

   1 Sep 2018, 17:00 Himlabadet , Universitetsallén 13, Sundsvall Ungdomsfesten på Himlabadet, årets Kick-Off för ungdomar från årskurs 7 t.o.m. 19 år i Sundsvall. En helkväll fylld med spännande saker…och allt är GRATIS!! […]

   

  8 Comments

  1. Länken för att boka biljetter till Dansa Först fungerar tyvärr inte. Kan ni kolla på det?

   • Vi håller på med en systemuppdatering – beräknas vara klar senare ikväll!
    Testa då!

    Tack!

    • TACK för snabbt svar igår! Testade nu igen och får samma svar. Har ni något nytt besked om när de kan funka? Vill gärna sprida det i evenemanget. Vi planerar dans efteråt också nämligen.

  2. Ann-Kristin Bogstag

   Vad är detta? Jag beställde biljetter till Ronny Eriksson som ska uppträda på Opalen den 10 april.Nu läser jag i ett gammalt Njurundablad att Ronny uppträdde den 23 mars!, R jag beställde biljetterna så var det ju den10 april som gällde.När jag googlar på Ronny Eriksson så står det att han ska vara på Opalen Torsdag? Den 10 april.Svara så fort som möjligt eftersom detta ska vara en present till en vän.

   • Ursäkta sent svar
    Måste ha blivit ett missförstånd. Vi har aldrig annonserat något annat datum än 26 mars. Jag har försökt googlat och kan tyvärr inte hitta något där det står 10 april. Hoppas att det inte har ställt till med allt för mycket besvär.

   • En artikel skriven 21 mar 2014 finns på st.nu där det står att showen är i april men det är ju fyra år sen…

  3. Går ej att boka biljett genom länken. Webbplatsen kan inte nås.
   Jag vill boka två biljetter.
   Kan jag hämta dem på plats en stund innan?

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *